Over ons

RT praktijk Toppertjes – Nijkerk

Van harte welkom op onze site. Hier leest u over alle hulp die wij bieden voor kinderen die druk ervaren met betrekking tot het leren of emotioneel leren.

Vertrouwen in eigen kunnen is de basis om verder te komen. En juist als de cijfers minder worden, wordt ook dat zelfvertrouwen minder. Daarom is dat voor ons het eerste aandachtspunt: elk kind laten inzien dat hij/zij op zijn/haar eigen niveau een Toppertje kan zijn.

Wij gaan uit van de sterke kant/punten/kwaliteiten van het kind en begeleiden hem/haar om zijn/haar einddoel te halen. Wat het einddoel is bepalen wij in overleg met ouders en het kind. 

Uiteraard leveren wij altijd maatwerk. Mocht u specifieke vragen hebben, stuurt u dan een mailtje via de contactpagina. Daarnaast zijn wij telefonisch bereikbaar op:

tel. 033 – 800 9999 of 06 – 339 64038.

Wie wij zijn

Miranda Versluis

Remedial Teacher / Kindercoach / Eigenaar

Mijn naam is Miranda Versluis. Remedial Teacher (MSEN)/ Behandelaar ERWD Sinds 1993 ben ik gediplomeerd leerkracht basisonderwijs. Ik heb leservaring van groep 1 t/m 8. In 2012 heb ik mijn Master Special Educational Needs behaald, met als specialisatie lezen en rekenen. Daarnaast heb ik aanvullingen gedaan zoals kindercoach en Beter bij de Les (executieve functies). Daarnaast ben ik oprichtster van de praktijk Toppertjes.

Sinds 2014 ben ik geregistreerd Remedial Teacher bij de landelijke beroepsvereniging voor Remedial Teachers. Meer informatie over deze registratie en de kwaliteitseisen waar wij aan voldoen, vind u op de site van de LBRT.

Naast dat ik in te huren ben als RT-er kunt u mij ook inhuren als Intern Begeleider van uw school.

Nathalie van Palenstein Helderman – Mulder

Remedial Teacher / Gedragsspecialist (MEd)

Mijn naam is Nathalie van Palenstein Helderman-Mulder. Sinds schooljaar 2019/2020 ben ik werkzaam bij de praktijk. Ik ben gediplomeerd leerkracht basisonderwijs, met leservaring in groep 1 t/m 8. Daarnaast heb ik in 2017 mijn Master Educational Needs gehaald, met als specialisatie gedrag en leren.

Als gedragsspecialist ontwerp ik in samenwerking met leerkrachten, ouders en eventuele andere betrokkenen, een leeromgeving passend bij de behoeften van de leerling. Dit kan 1 op 1 in de RT-lessen, maar ook in de groep waar het kind zit. Daarnaast kan dit ook plaatsvinden in de vorm van een stukje begeleiding van de leerkracht. Door uit te gaan van en te werken aan ‘datgene wat werkt’ kijk ik naar nieuwe mogelijkheden om moeilijke onderwijssituaties af te wenden of aan te pakken.

Naast het RT werk ben ik ook inzetbaar als Intern Begeleider. 

Marianne Dijkstra

Remedial Teacher / Bewegend leren specialist

Mijn naam is Marianne Dijkstra. Sinds maart 2022 werk ik bij de praktijk. Ik ben gediplomeerd leerkracht basisonderwijs en Remedial Teacher. Het werken met het jonge kind en bewegend leren zijn mijn passies. Ook heb ik een opleiding gedaan voor het werken met meer- en hoogbegaafde leerlingen. Deze ervaring en achtergrond neem ik mee in het geven van de Plusklassen die wij als pratijk op diverse scholen  mogen verzorgen.

Martijn Sonneveld

Remedial Teacher i.o. / Trainer Beter bij de Les (executieve functies)

Mijn naam is Martijn Sonneveld. Ik ben gediplomeerd leerkracht basisonderwijs. Daarnaast ben ik bezig met de opleiding tot remedial teacher (Master SEN). Sinds maart 2022  ben ik werkzaam bij de praktijk.

Robin Pagano Mirani

Remedial Teacher i.o. 

Mijn naam is Robin Pagano Mirani. Sinds januari 204 ben ik werkzaam bij TOPpeRTjes. Binnenkort stel ik ik me uitgebreid aan jullie voor.

Annie Lausberg

Office Manager

Mijn naam is Annie Lausberg. Sinds september 2021 werk ik een paar uur per week bij de praktijk als office manager.

Vacant 

Gezocht Remedial Teacher

RT Praktijk Toppertjes biedt Remedial Teaching en kindercoaching aan kinderen van 4 tot 16 jaar. Daarbij gaan wij uit van de sterke kanten van het kind en willen we elk kind laten inzien dat hij of zij een Toppertje kan zijn.

Vanwege de stijgende vraag naar Remedial Teaching zijn wij op zoek naar een Remedial Teacher (ZZP) die op korte termijn ons team wil komen versterken.

Klik hier om onze uitgebreide vacature te lezen!

In samenwerking met:

Leeromgevingen zijn:

Zijn gecertificeerd in:

Aangesloten bij: