Cursussen

RT praktijk Toppertjes verzorgt voor scholen, het CJG en vorige belangstellenden verschillende soorten lezingen.
Hieronder treft u een aantal lezingen en cursussen die de praktijk verzorgd:

Het puberend brein

Wat leert de ontwikkeling van de hersenen ons leert over het gedrag van de (beginnende) pubers en hoe kunt u daar als opvoeder uw voordeel mee doen! Een leuke interactieve lezing waarin u zelf ervaart hoe het brein van uw puber in elkaar zit en veel bruikbare tips meekrijgt.

Leerproblemen

In overleg kunnen er lezingen verzorgd worden over de verschillende soorten leerproblemen. Deze zullen worden afgestemd op uw wensen.

Schatgravers

Wil jij als leerkracht, ouder of kindercoach op een snelle, speelse en eenvoudige manier werken aan zelfvertrouwen én verbinding?

Dan is SCHATGRAVERS misschien iets voor jou! Het kleine speldoosje bevat 120 opdrachten en 107 mooie SCHATkaarten (kostbare eigenschappen). Het is een spel waarbij er aan het einde geen winnaar is, er is dus geen competitie. Je wordt verrast door je eigen én andermans kwaliteiten. Er zijn ontelbaar veel manieren om dit spel te spelen. 

We gaan tijdens de workshop schatgravers voor kindercoaches, leerkrachten en ouders het spel spelen! We oefenen hoe we het spel kunnen inzetten in de klas, kleine groep, thuis of tijdens 1 op 1 begeleidingen.

Als licentie trainer Schatgravers werken wij mee aan een wereld waar kinderen hun eigen talenten en schatten kennen.

Bij voldoende aanvraag zal er een cursusdag worden ingepland. De cursus gaat van start bij minimaal 4 deelnemers. De tijdsduur is ongeveer 1,5 uur en zal plaatsvinden op een avond.

De kosten van deze workshop zijn, inclusief spel en thee/koffie, 100 euro.